Vlinderbeekstraat 2 - 8880 Ledegem
Tel.: 056 98 06 40
Contacteer ons!
Dat tikje meer.

Sfeervolle zwemvijver of vijver aanleggen regio West-Vlaanderen.

De integratie van een vijver of zwemvijver in uw tuin zorgt voor een rustige en aangename sfeer. Het geeft uw buitenruimte een natuurlijk cachet. Geen twee vijvers van Tuinen Vandemaele zijn identiek. Voor elk project bekijken we de omgeving en wooncontext. We ontwerpen een uniek waterelement dat naadloos in de bestaande leefruimte past.

Ook voor het aanleggen van een (zwem)vijver kan Tuinen Vandemaele u een totaalontwerp aanbieden. Zo zorgt een terras met lounge meubels naast uw zwemvijver voor een aantrekkelijk geheel. Wenst u ook een poolhouse? Geen probleem! Wij stellen graag een plan voor u op en kunnen de benodigde werken zelf uitvoeren.Tuinen Vandemaele kan zowel grote als kleine projecten efficiënt aanpakken door ons uitgebreide en ervaren team medewerkers.

Laat Tuinen Vandemaele uw zwemvijver of vijver aanleggen in de regio West-Vlaanderen. Vertrouw op onze jarenlange ervaring en kwaliteitsvolle afwerking. Bekijk zeker ook eens de overige webpagina’s om te weten te komen waarbij we u nog meer van dienst kunnen zijn. Misschien slaat uw wel twee vliegen in één klap.

Maak vandaag nog een afspraak en vraag uw vrijblijvende offerte aan! U kan ons de hele dag door bereiken, telefonisch of via het contactformulier.


Clikc+